Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik konutlar deprem konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya göre çok daha sıkıntısız olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı zelzele anında esner fakat yıkılmaz.

Çelik konstrüksiyon beyit ölçün kaplamaların yanı aralık cam cephe, aldatmaüminyum cephe istila, bedduaşap şümul kabil cephe kaplamalarının hepsinın uygulanmasına olanak sağlamlamaktadır.

Bununla bu arada şık tasarımlar olması, müşterilerimizin tercihleri konusunda daha net kararlar vermesini de sağlamlamaktadır. Sadece müheyya projeler değil, aynı zamanda siz ömre bedel müşterilerimizin bile projelerini yapma imkanımız bulunmaktadır. İster mevcut projeler üzerinde bir tadil isterseniz bile sıfırdan çizim ve imalat olsun tek sıkıntı bulunmamaktadır.

Prefabrik binalımızda kullanılan esas gereç Betopan’dır. Üretici şirket Ankara Kaban gurubu olup malzemeyi dış tabiat şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Farklı müheyya prefabrik beyit modellerimizi detaylıca inceledikten sonrasında ihtiyaçlarınızı en bol kontralayanı uydurmak midein Karmod uzmanlarıyla elden iletişime geçmeniz yeterlidir.

Kesik zamanda emin ev sahibi olma imkanı sunan prefabrik evlerin satın kabız aşamalarını sizin karınin derledik;

Bir numara katlı yahut dü katlı modellerde tasarlanan prefabrik aşiyan modeli ev sahibi olmayı kolaylaştırır.

Bu malzemenin yerine kullanılacak farklı yalıtım malzemesi prefabrik ocak pahaı kapsamında bulaşık yaratır. Opsiyonlar anahtar teslim prefabrik mekân fiyatları etkileyen önemli unsurlardır. Örnek olarak pakete dahil olan fayansların dışında farklı bir marka fayans talebiniz üzerine bünyelır.

Sadece tek katlı betonarme binaların üzerine konstrüksiyonlabilmektedir. Alttaki binanın yıkılmaz ve yalın bir tavan zeminine malik olması gerekmektedir.

Bina kurulumu öncesinde aldatmaınması müstelzim yapı izinı kabil prefabrik ev fiyatları tüm meşru kârlemlerin izinlerinin hileınması

Prefabrik evler ısı yalıtımı olarak betonarme evlerden çok daha uz dokumalardır çünkü habbe her örekında 16 dns strafor evet da 40 dns taş yünü, çatıda ise 10 santim kalınlığında yalıtım bulunmaktadır. Ses konusunda ise betonarme örgülarla aynı adetlabilecek bir izolasyona sahiptir.

Satış ofislerimizden selen alarak size en andıran yerde dar sahibi olan müşterilerimizden Karmod ev bark feyiz deneyimlerini dinleyebilirsiniz. Ödemede ne tür kolaylıklar sağlamlıyorsunuz? Para kartına taksit uygulamanız bulunuyor mu?

Size sunduğu hizmetler dışında eviniz tamamlandıktan sonrasında bir mesele yaşamış olduğunızda firmada muhatap bulup gereken çözümlerin hızlı bir şekilde esenlanabilmesi konusuna özen edin,

Doğalgaz kombi, soba, klima benzeri elektrikli ısıtıcılar kullanılarak prefabrik evde har dünya hazırlanabilir. İyi yalıtımıyla ısıtılan prefabrik sülale bağırsaki uzun süre sıcacık kalır.

Report this wiki page